Στο πρωτάθλημα της Futsal League πραγματοποιήθηκε η 9η αγωνιστική, όπου στο ντέρμπι του Α’ Ομίλου η Ακαδημία Λεχαίου επικράτησε 9-6 του Κορυδαλλού και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 24 βαθμούς. Έπεται ο Κένταυρος ΠΑΟΒ με τρεις πόντους λιγότερους, καθώς νίκησε με 5-0 τον Ολυμπιακό Σεπολίων που έχει 12 βαθμούς.

Στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς βρίσκεται ο Αδέσποτος μετά το 3-2 επί της Σάμου που έχει 13 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Γέρακα έχει επίσης 13 βαθμούς μετά το άνευ αγώνα 3-0 απέναντι στο Ρέθυμνο. Τέλος, ο ΑΟΠ Καλαμάτα Πατίστα ανέβηκε στους εννέα βαθμούς μετά το 9-7 επί του ΑΠΣ Βελλερέφων που έμεινε στους τρεις.

Για τον Β’ Όμιλο, οι Θρακομακεδόνες είναι πρώτος με 22 βαθμούς μετά το εκτός έδρας 7-0 απέναντι στην ΑΕ Ψυχικού που έμεινε στους έξι πόντους, ενώ την ήττα με 4-3 από το Κατενάτσιο που ανέβηκε στους εννέα βαθμούς γνώρισε ο δεύτερος Μινώταυρος, ο οποίος είναι στο -4 από την κορυφή.

Στον έναν πόντο από την ομάδα του Ταύρου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά το 9-3 επί της ΑΕ Νέου Κόσμου που έχει τρεις βαθμούς. Τέλος, ο Ηνίοχος επικράτησε εκτός έδρας με 5-4 του ΑΣ Ολυμπιακού Σάλας και έχει 12 βαθμούς έναντι έξι των γηπεδούχων.