8ο Futsal All Star Game

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής για το 8ο Futsal All Star Game και θα γίνουν οι βραβεύσεις των FUTSAL AWARDS 2019. 

Η ελληνική σάλα φοράει τα καλά της, μπαίνει σε κλίμα εορταστικό και βραβεύει τους καλύτερους της χρονιάς που θα μας αποχαιρετήσει στο τέλος του μήνα. Την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, στις 15:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής για το 8ο Futsal All Star Game.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 με το αγωνιστικό κομμάτι, όπου οι δυο All Star ομάδες θα έχουν χωριστεί μεταξύ τους και θα προσφέρουν όμορφο θέαμα, χωρίς σκοπιμότητες, παρά μόνο με διάθεση και χαμόγελο για ωραίες φάσεις και γκολ προς τέρψιν του κοινού που θα δώσει το παρών στη γιορτή του futsal.

Εν συνεχεία, στις 16:00 το… μενού περιλαμβάνει την απονομή των βραβείων για τους κορυφαίους της σεζόν 2018-19.

Από στατιστικής πλευράς, ο κ. Χριστοδουλής παίρνει για τρίτη σερί χρονιά το βραβείο του καλύτερου διαιτητή, ενώ οι Θανασάη, Καραβίδας και Ντάρλας είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην καλύτερη πεντάδα. Μάλιστα, για τον παίκτη του Παναθηναϊκού είναι η τρίτη σερί παρουσία. Για δεύτερη σερί χρονιά, το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη πηγαίνει στον Λάμπρο Τσίνα.

Όσο για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς που μας αφήνει, πηγαίνει για δεύτερη φορά την τελευταίο τριετία στον Γιάννη Ζιάβα. Ήταν νικητής το 2017, πέρυσι το βραβείο πήγε στον Γιάννη Μοστριό και φέτος πηγαίνει ξανά στα χέρια του κόουτς της ΑΕΚ και της Εθνικής μας ομάδας.

Αναλυτικά τα βραβεία:

Με την παρούσα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους νικητές των FUTSAL BEST OF THE BEST AWARDS για το 2019.

MVP – Πολυτιμότερος Παίκτης 2018-19: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΝΑΣΑΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ «Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ» – ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 2018-19: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΑΒΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ «Κ. ΛΕΚΚΑΚΟΣ» – ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΕΓΚΑΪ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ 2018-19: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ 2018-19: ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΙΝΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ 2018-19: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ «Ε. ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ» – ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ 2018-19:
• ΔΗΜΤΗΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ (ΑΕΚ)
• ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΝΑΣΑΗ (ΑΕΚ)
• ΔΗΜΤΗΡΗΣ ΝΤΑΡΛΑΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ)
• ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΩΤΗΣ (ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ)
• ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ:
• ΑΛΚΗΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ
• ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
• ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΥΛΙΓΝΑΚΗΣ

allstargameafisa2019.jpg