Σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου στο πρωτάθλημα Γυναικών, η Δόξα 2016 επικράτησε στην Παλλήνη με 10-3 του ΑΟ Ζωή και πρόσθεσε ακόμη ένα τρίποντο στο σακούλι της.

Από ‘κει και πέρα, έγιναν τρία παιχνίδια για την 9η αγωνιστική, στην οποία ο ΑΟ Ζωή είχε ρεπό, ενώ το ΑΣ Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα γίνει την Δευτέρα (15/1) στις 21:30. Η Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου επιβλήθηκε 11-1 του ΑΣ Ολυμπιακού Σεπολίων, ενώ η Δόξα 2016 νίκησε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 5-3. Τέλος, το Νέο Ικόνιο επιβλήθηκε στο Πέραμα με 5-0 του Αδέσποτου.

Στη βαθμολογία, η ΑΕΚ έχει 24 βαθμούς σε οκτώ αγώνες, ενώ η Δόξα 2016 έπεται με τρεις λιγότερους σε οκτώ ματς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός με ένα παιχνίδι παραπάνω. Ο ΑΣ Ολυμπιακός έχει 18 βαθμούς σε οκτώ ματς, η Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου και το Νέο Ικόνιο από 13, αλλά η ομάδα του Περάματος έχει παιχνίδι περισσότερο. Ο ΑΟ Ζωή έχει εννέα βαθμούς, ο Αδέσποτος έξι, ο Ολυμπιακός Σεπολίων τρεις και ο ΠΑΟ Η Αριάδνη έχει αποσυρθεί.

Για την 9η αγωνιστική στον Β’ Όμιλο, ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών νίκησε 5-4 το Καρπενήσι, οι Τράχωνες Αλίμου με 5-0 τον ΑΠΣ Αμπελόκηποι, ενώ ο Ηνίοχος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 8-2 της Ολυμπιάδας Αγίας Παρασκευής. Ο Εθνικός Λυκίας νίκησε 3-0 άνευ αγώνα την Αθήνα ’90. Ρεπό είχε ο ΠΑΟ Φωστήρας Καισαριανής.

Στο βαθμολογικό πίνακα, ο Ηνίοχος έχει 24 βαθμούς, έπεται με 21 η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής και με 18 ο Ατρόμητος. Στους 15 βρίσκεται το Καρπενήσι, ενώ από εννέα έχουν οι Φωστήρας Καισαριανής και Τράχωνες Αλίμου. Η Αθήνα ’90 έχει έξι βαθμούς, το ίδιο ο Εθνικός Λυκίας και χωρίς πόντο είναι ο ΑΠΣ Αμπελόκηποι.