Η Προεθνική Κ16 βρέθηκε στην Σερβία με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή, Θανάση Τσακανίκα και προπονητή τον Νίκο Μελέτη, προκειμένου να δώσει φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Ήταν το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό και αυτό έχει τη σημασία του. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΣ και υπεύθυνη των προεθνικών, την κυρία Πόπη Βεκρή, για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού. Σημαντική βοήθεια προσέφερε και ο συνοδός, Νίκος Παγωμένος.

Η γαλανόλευκη έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και τα παιδιά αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα τους φανούν πολύ χρήσιμες για το μέλλον. Η παρουσία τους ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική και έδειξαν ότι το μέλλον τούς ανήκει. Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό του Κράλεβο, χωρητικότητας 4.500 θεατών, όπου αγωνίζεται η εθνική Σερβίας.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Εθνική μας έχασε με 4-3 από την Ολίμπο Futsal. Δύο γκολ πέτυχε ο Χαντόπουλος και ένα ο Γερόλυμος. Στο δεύτερο παιχνίδι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφερε 5-5 με την Κ18 Τεχνίκ Futsal Club. Μάλιστα, προηγήθηκε με 5-1 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ισοφαρίστηκε. Σε αυτό το ματς, η ομάδα, αν και έπαιζε απέναντι σε μεγαλύτερα παιδιά, έπιασε πάρα πολύ καλή απόδοση. Δύο γκολ πέτυχαν οι Ζώτος και Παππάς και ένα ο Λάκατης.

Οι παίκτες της Προεθνικής: Γεωργούσης, Μαραβέγιας, Ζώτος, Ξένος, Παππάς, Γερόλυμος, Λάκατης, Γκιότσα, Ζερβός, Μαστακούλης, Κατσάκος, Μελέτης, Χαντόπουλος, Τσιλιβίγκος, Παγωμένος.