Το 3Χ3 έκανε ο Κένταυρος στον Α’ Όμιλο της Futsal League, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς, μετά το 10-2 επί του ΑΠΣ Βελλερέφων που μετράει μόνο ήττες σε τρεις αγώνες. Η Ακαδημία Λεχαίου μετράει έξι βαθμούς μετά το 6-5 εκτός έδρας επί του ΠΑΣ Γέρακα που ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ, ενώ ο Ολυμπιακός Σεπολίων επιβλήθηκε 5-4 του ΑΟΠ Καλαμάτας Πατίστα και έχει επίσης έξι βαθμούς έναντι μηδέν των γηπεδούχων. Τέλος, ο ΑΟΔ Κορυδαλλού επικράτησε 4-3 του Αδέσποτου Αθηνών και έκανε επίσης το 3Χ3, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους τρεις βαθμούς.

Για τον Β’ όμιλο, το Καρπενήσι πέρασε με 5-3 από την έδρα του Ολυμπιακού Σάλας και μετράει έξι πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει κάποιον. Ο Μινώταυρος επέκτεινε το απόλυτό του μετά το 9-7 απέναντι στον ΠΑΟΚ που υπέστη την πρώτη του ήττα (εννέα βαθμοί έναντι έξι), ενώ οι Θρακομακεδόνες νίκησαν 6-1 εκτός έδρας το Κατενάτσιο Νέα Γενιά. Στους εννέα βαθμούς έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, μηδέν έχουν οι γηπεδούχοι. Τέλος, η ΑΕ Ψυχικού πέρασε με 9-2 από την έδρα της ΑΕ Νέου Κόσμου και έχει έξι βαθμούς έναντι μηδέν.

Τι έγινε στο Women’s Futsal Championship

Στις γυναίκες και την 3η αγωνιστική, ο ΑΣ Ολυμπιακός Futsal νίκησε εύκολα με 6-0 εκτός έδρας την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου για τον Α’ Όμιλο και έχει εννέα βαθμούς έναντι τριών της ομάδας από το Μπραχάμι. Ο Παναθηναϊκός έχει επίσης εννέα βαθμούς μετά το 10-1 απέναντι στον Αδέσποτο που έμεινε στους τρεις. Το Νέο Ικόνιο νίκησε εύκολα 7-1 τον ΑΟ Ζωή και έχει έξι βαθμούς (μηδέν ακόμα οι φιλοξενούμενοι), ενώ η ΑΕΚ πήρε την δεύτερη νίκη και έφτασε τους έξι πόντους μετά το 7-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Σεπολίων που δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στη συγκομιδή πόντων.

Για τον Β’ Όμιλο, ο Φωστήρας Καισαριανής πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 7-0 απέναντι στον Εθνικό Λυκίας που μετράει μόνο ήττες ως τώρα, ενώ ο Ατρόμητος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 7-1 του ΑΠΣ Αμπελόκηποι. Στους έξι βαθμούς έφτασε η ομάδα του Περιστερίου, χωρίς πόντο έμειναν οι γηπεδούχοι. Τέλος, ο πρωτοπόρος με εννέα βαθμούς Ηνίοχος πέρασε με 18-1 από την έδρα των Τραχώνων Αλίμου που έχουν τρεις.