Στις αρχές Αυγούστου το Αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ επιστρέφει νέο και σύγχρονο. Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει στα τέλη του ίδιου μήνα είναι ο προκριματικός όμιλος του UEFA Futsal Champions League που θα συμμετάσχει ο Δούκας ως πρωταθλητής Ελλάδας.

Αυτό ανακοινώθηκε την Πέμπτη (29/06) από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, απόφαση που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη της UEFA προς τη χώρα μας και το σύλλογο για ακόμη μια άρτια, διεθνή διοργάνωση όπως ακριβώς έχει συμβεί δύο φορές στο παρελθόν: Η πρώτη στο ΔΑΪΣ το καλοκαίρι του 2021 και η δεύτερη στο κλειστό του Κορυδαλλού το καλοκαίρι του 2022.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ελληνική σάλα, καθώς βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αναλαμβάνοντας μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Τις δύο προηγούμενες φορές η χώρα μας πήρε άριστα, με την εταιρεία OLI να αναλαμβάνει και να φέρνει εις πέρας το εγχείρημα, με την ελπίδα ότι αυτό θα συμβεί και φέτος.

Να τονιστεί πως ο Δούκας έχει τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας της προκριματικής φάσης του UEFA Futsal Champions League και ελπίζει πως θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον επόμενο γύρο.