Η ΕΠΣ Σάλας ανακοινώνει τη διενέργεια «Σεμιναρίου Α’ Βοηθειών, ΚΑΡΠΑ & Απινιδωτή» για τους προπονητές, το διήμερο 10 και 11 Ιουλίου, σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.).

Απόλυτη προτεραιότητα για τη συμμετοχή θα έχουν οι προπονητές που χρειάζονται την εν λόγω βεβαίωση για τη ΓΓΑ. Τα Σεμινάρια θα είναι ημερήσια, σε αυστηρά γκρουπ των 20 ατόμων το καθένα και θα γίνουν στα γραφεία της ΕΠΣ Σάλας (34ου Συντάγματος 49 & Μεγ. Αλεξάνδρου, Ζωγράφου) τη Δευτέρα 10/7 και την Τετάρτη 12/7 και ώρες 18:00-22:00.

Η ΕΠΣΣ ανακοινώνει επίσης ότι το κόστος συμμετοχής είναι 20€, ενώ στους προπονητές και μόνο θα επιδοτηθεί το 50%, ήτοι θα χρειαστεί να καταβάλουν 10€. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα πληρώσουν το σύνολο του αντιτίμου. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν email στο [email protected] ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου, δηλώνοντας και την ημέρα προτίμησής τους, καθώς την Πέμπτη 6 Ιουλίου θα πρέπει ο ΕΔΟΚ να λάβει τις λίστες των συμμετεχόντων.

Επισημαίνεται εκ νέου ότι θα δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στους προπονητές. Σε περίπτωση που η ζήτηση είναι αυξημένη, θα διενεργηθεί και τρίτο γκρουπ, με την ημέρα και τον τόπο τέλεσής του να ανακοινώνεται σύντομα.