Τα φαβορί και το Ρέθυμνο

Το απόγευμα της Δευτέρας, 24 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League 2020-21

Το απόγευμα της Δευτέρας, 24 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Futsal Super League 2020-21 και οι 13 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας θα μάθουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα για την επερχόμενη σεζόν.

Θα πρέπει να τονιστεί πως εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης για τον κορονοϊό, η κλήρωση θα μεταδοθεί σε LIVE Streaming και θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το format του πρωταθλήματος, θα παίξουν όλοι με όλους στην κανονική περίοδο, ενώ κάθε αγωνιστική μια ομάδα θα έχει ρεπό.

Στα playoffs θα προχωρήσουν έξι ομάδες και στον πρώτο γύρο θα αγωνιστούν αυτές που θα τερματίσουν στις θέσεις 3 ως 6. Θα παίξει η 3η με την 6η και η 4η με την 5η και η πρόκριση θα κρίνεται στις δυο νίκες.

Οι ομάδες θα κουβαλούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και αν μια ομάδα έχει νικήσει δυο φορές την αντίπαλό της, τότε παίρνει αυτόματα την πρόκριση για την τετράδα.

Στα ημιτελικά, η πρόκριση θα κρίνεται στις τρεις νίκες και πάλι οι ομάδες θα κουβαλούν τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, ενώ οι τελικοί θα κρίνονται στις τρεις νίκες, αλλά οι ομάδες θα ξεκινούν από μηδενική βάση.

Οι 13 που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είναι οι εξής:

ΑΕΚ
Δούκας
Παναθηναϊκός
Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής
Ηνίοχος
Ερμής Ζωγράφου
Νέο Ικόνιο Σάλας
Elite
Σαλαμίνα
Καλλιθέα
Ρέθυμνο
Φάληρο
Κόμπρα