Δυναμικά κινείται η Κορινθία στο ποδόσφαιρο σάλας. Μετά την περυσινή ένταξη στην ΕΠΣ Σάλας της Ακαδημίας Λεχαίου και του Βελλερεφών Αρχαίας Κορίνθου, ένα τρίτο σωματείο ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι του στο futsal. Ο λόγος για τον ΑΣ Ηρακλή Νεμέας, που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας αναφορικά με την ένταξή του στην Ένωση.

Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ, κ. Νίκος Αυλωνίτης, βρέθηκε στη Νεμέα τη Δευτέρα 29/4, έχοντας συνάντηση με τον υπεύθυνο του νεοσύστατου σωματείου, κ. Γιάννη Χόντια. Πέρα από την επικείμενη ένταξη του Ηρακλή, συζητήθηκαν και θέματα ανάπτυξης του futsal στην περιοχή, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η αποστολή κλιμακίου/ίων Προεθνικών Ομάδων για κάποια φιλικά, ώστε οι ακαδημίες του συλλόγου να έρθουν σε άμεση επαφή και γνωριμία με το άθλημα.

Ο αρχικός στόχος του Ηρακλή Νεμέας είναι η κάθοδος στη Futsal League για τη σεζόν 2024-25 και επ’ αυτού ο κ. Χόντια έκανε την παρακάτω δήλωση: “Το σωματείο μας ιδρύθηκε πριν από περίπου πέντε μήνες. Το ποδόσφαιρο σάλας σίγουρα είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ, τόσο για το ανδρικό τμήμα όσο και για να αναπτύξουμε τις ακαδημίες μας. Διαθέτουμε τις εγκαταστάσεις και ευελπιστούμε σε μία πολύ καλή συνεργασία με την Ένωση”.